.
 

.

     
Hei alle Kjære Venturister!

Kjære Venturister

Da er vi kommet godt i gang med 2017 og våren nærmer seg med stormskritt. Regner med de fleste av dere ser fram til å få startet opp motorsykkelen og komme dere ut på veien igjen. For oss venturister står vel Kinsarvik og Alta høyt oppe på prioriteringslisten. Årets vårtreff og årsmøte vil bli i Kinsarvik og vil bli holdt den 9 til 11. Juni og arrangert av Håkon Espe. Høstreffet blir den 18 – 20. August og blir arrangert av David Nilsen. For min egen del ser jeg virkelig fram til disse to treffene, og da spesielt Alta for der jeg en plane om å ta en svipptur innom Nordkapp, Lakselv og porsanger der jeg tjenestegjorde som ung og lovende soldat i 1989-90.

Ellers så har vi nå klart å skaffe kåpedeler til venture’n fra en franskmann som heter Pierre-François også kjent som Dr Venture. Men vi må heller ikke glemme at John Lien jobber med saken for å få støpt formdeler, så jeg venter i spenning på å se resultatet. Det er tydelig at det er litt rørelse i klubben ang resturering av disse venture syklene, for aldri har det vel vært så mange telefoner og spørsmål om jeg vet av noen som har diverse deler. Jeg mener det var ca 10-11 stk som meldte seg på og ville kjøpe kåpedeler, men om det tilslutt ble så mange som bestilte vet jeg ikke. Tror mange syntes det ble litt dyrt og ville heller vente å se på hva John får til der i nord. Mskulle dere ønske så har jeg all kontakt info til Pierre-François.

Selv om årets vår og høstreff er på plass har jeg begynnt å tenke på 2018. Vil gjerne dere tar kontakt om det er en mulighet for at nettopp DU ønsker å bli arrangør 2018.. Er du usikker på om du klarer dette eller usikker på hvordan så ta en telefon til meg, så tar vi en prat.

Ønsker dere alle lykke til med sessongen og kjør forsiktig, så sees vi på årets VCN treff

Mvh

Svein Venture

Formann

.........................................................................

 

Hei Kjære venturister.

Da er året 2016 kommet godt i gang, og våren banker på døren igjen. Så tiden er så absolutt inne for å klargjøre våre motorsykler. I skrivende stund har vi det jeg kaller rengjøring av asfalt vær ute, dvs mye regn og vind. Setter stor pris på at værgudene vil rengjøre litt asfalt før min kjære venture skal ut på sine første mil nå i 2016. Denne vinteren har jeg sittet og irritert meg på mye urørt asfalt, så i januar gikk jeg til det som mange vil kalle galskap å kjøpte min tredje motorsykkel. Det endte opp med det jeg kaller en moped, da den har bare under det halve av motorstørrelse i forhold til venture'n og kun 1/3 av goldwingen.  Valget falt på en Honda 600ccm Transalp 1998 model som i følge et medlem i rissa mente var en god og driftsikker sykkel. Denne skal brukes til vinterkjøring og kortkjøring rundt om i Trøndelag,  å nå ser det ‘’jaggu’’ ut som om jeg får med meg fruen ut på øvelseskjøring med denne også. Så da er vel innkjøpet kanskje ikke så ille uansett.....

Årets treff/årsmøte blir på Røros den 10 til 12 juni. Der står Åge Eliassen som arrangør. Høst treffet blir i Svolvær den 19 til 21 august. Greta og Rolf Dahlberg tar seg av dette. Ønsker dem lykke til, så håper jeg så mange som mulig tar seg tid til å komme på VCN’s hyggelige treff.

Ellers så har mitt første år som formann i VCN etter mine øyne gått greit, og kanskje det mest posetive har vært å få bedre kjennskap med klubbens medlemmer og om hva som skjer bak kullissene innad i klubben. Setter stor pris på at dere ringer om det er noe dere lurer på, eller bare for å slå av en prat.

God sommer til dere og kjør forsiktig

 

Mvh

Svein V

Formann

 

..........................................................................................................................

Litt om meg.
Jeg er 45 år, har 3 barn, bor i Vanvikan (Nord-Trøndelag) og er en forholdsvis fersk venturist. Jeg jobber hos Lyng Drilling (schlumberger) som mekanisk ingeniør. Vi produserer borekroner til oljeindustrien, men vi driver også med FoU der jeg er mest involvert for tiden.

 Kjøpte min første RSV i 2009 og ble medlem i klubben 2010, der Sturla var en aktiv verver. Og må bare si tusen takk for det. Trives veldig godt i dette laget, og gjør det jeg kan for å komme meg på disse treffene. I 2014 kjøpt jeg meg en goldwing og RSV’n ble delvis bestemt solgt. Fikk flere tilbud, men klarte ikke helt å bestemme meg om salg eller ikke denne høsten. Men våren 2015 ble sykkelen solgt, og jeg ble kun en ”simpel” goldwing eier. Men etter 2-3 uker ble savnet for stort og det ble kjøpt en ny venture, denne gangen en XVZ 1300 1991 modell. Denne skal kun brukes til stas og skal taes godt vare på, og ja jeg ser faktisk fram til vinteren for å få begge syklene opp på garasje loftet der vinterpussen skal gjennomføres. Og om noen lurer så vil venture’n få hedersplassen, mens plastikk raketten får stå litt ute på sidelinja.

ell Terje Vadseth.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en flott sesong med mange hyggelige mil på motorsykkel.

 Mvh

Svein Vikan

Formann

Nr.364